Xperia XZ3 har överlägset bästa smartphonedisplayen just nu (egen åsikt)

Den 5:e oktober släpper Sony flaggskeppet Xperia XZ3 på den svenska marknaden. När jag var nere på IFA-mässan i Berlin för några veckor sedan passade jag på att ta en titt på mobilen! 

Sony brukar hålla stort men leverera stort, så har jag i alla fall upplevt det när det kommer till företagets mobilkameror. I Xperia XZ3 är det displayen som står i fokus, det är i alla fall vad Sony skriver. Återigen kände jag mig mycket skeptisk till att det bara kunde vara snack.

Så är inte fallet. Vid min snabba titt på mässgolvet fick jag själv uppleva vilken grym panel Xperia XZ3 utrustats med. Bravia-tekniken gör en hel del misstänker jag! Fler ingående detaljer gällande telefonens display kommer i det kommande testet!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...