OnePlus

OnePlus utvecklar en TV-produkt

Under morgondagen har OnePlus avslöjat att tillverkaren kommer utveckla en produkt för att göra TV-upplevelsen bättre.

OnePlus kommer kalla sin nya produkt för OnePlus TV (dock tar de gärna emot förslag på bättre namn). På forumet beskriver gänget att man tror att ”det går att göra en produkt som är så mycket mer än bara TV”. Det tyder således på att OnePlus kan komma att utveckla en produkt med bland annat inbyggt stöd för Google Assistent. Således kommer deras nya TV-satsning antagligen också köra Android.

Fler detaljer lär dyka upp framöver!

Tack Mattias Alnerby

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...