Samsung

Rykte: Samsung Galaxy S10 får separat modul för den främre kameran

På nästa års MWC kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp nya Galaxy S10-serien.

Nu har det uppgifter om att Samsung Galaxy S10 kan komma att få ett modulbaserat system för den främre kameran. Det skulle i sådana fall innebära att Galaxy S10 kommer bestå av mestadels display på framsidan.

Det återstår naturligtvis att se om detta stämmer, men jag tror att Galaxy S10-serien kommer bli någonting alldeles extra!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...