Google Pixel

Så här ser Pixel 3 ut i de nya färgerna

Den 9:e oktober kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera de nya mobilerna Pixel 3 och Pixel 3 XL. 

Nu har PhoneArena gjort en bild där man visar hur Google Pixel 3 kommer se ut i de nya färgerna Mild Mint och Dubious Pink. Vi kan se att telefonen ser ut att få en kamera på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Google Pixel 3 kommer utrustas med en 5,5 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...