Tack vare Google Assistent kommer förhoppningsvis Pixel 3-telefonerna till Sverige

Något som är konstigt är att Google inte släppt någon Pixel-mobil (officiellt) i Sverige ännu. Jag tror däremot att Google Assistent kommer ändra på detta!  

I augusti började Google skicka ut Assistent på svenska. Google Assistent har varit tillgängligt ett bra tag på marknaden, men svenska Assistent är en relativt ny funktion. Många har säkert frågat sig varför Google inte släppt sina mobiler i Sverige? Jag misstänker att det beror på att Assistent inte haft svenskt språkstöd när Google presenterat sina senaste Pixel-mobiler.

Med Pixel 3 och Pixel 3 XL tror jag däremot att Google kommer börja sälja sin Pixel- serie (eftersom det är första Pixel-lanseringen efter att Assistent fått svenskt språkstöd). Något som också tyder på en bredare lansering i Europa är att Google kommer hålla ett event i Paris den 9:e oktober.

 

Annons
Sidan laddas...