Samsung

Första tecknet på att Samsung Galaxy S10+ kommer få tre kameror på baksidan

I februari sägs det att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya Galaxy S10-serien.

Nu har Samsung Galaxy A9 Star Pro påträffats på nätet. Det vi kan se är att mobilen har fått tre kameror på baksidan. Det har tidigare spekulerats om att Galaxy S10+ kommer få tre kameror på baksidan. Nu när Samsung börjar ”testa” ett system med tre bakre kameror är sannolikheten mycket stor att Galaxy S10+ kommer få tre kameror på baksidan.

Via SlashLeaks

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...