Här är Samsung Galaxy J4+ och J6+

Samsung har under kvällen presenterat företagets senaste nytillskott Galaxy J4+ och Galaxy J6+ där den ena modellen är först ut att erbjuda en ny sak för en mobil från Samsung! 

Samsung Galaxy J4+ och J6+ är mer lika än olika då bägge telefoner erbjuder displayer som mäter 6″ med HD+ – upplösning. Bägge telefoner har fått processorn Exyonos 7570 med antingen 2/16 eller 3/32 GB inbyggt minne. Både J6+ och J4+ har fått ett batteri på 3300 mAh.

Om vi kollar på skillnaderna mellan mobilerna så har Galaxy J4+ fått en bakre 13 MP-kamera tillsammans med en främre 5 MP-kamera. Samsung Galaxy J6+ har å andra sidan fått dubbla bakre kameror, en primär 13 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera. Samsung Galaxy J6+ har också fått en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan, något som Galaxy J4+ saknar.

Bägge telefoner levereras med Android 8.1 Oreo från start.

Via GSMArena

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...