MKBHD tar en titt på iPhone Xs och Xs Max

Featured Video Play Icon

Marques Brownlee har nyligen släppt en video där han tar en titt på Apples senaste mobiler iPhone Xs och Xs Max. I videon packar han upp skönheterna!

I videon får vi bland annat se iPhone Xs och Xs Max i färgen guld. Utöver det får vi se vad som ingår i förpackningen när man köper en iPhone Xs eller Xs Max. Brownlee avslöjar att han kommer släppa sin fulla recension på mobilerna under kvällen, och då lär jag posta ett litet inlägg om hans recension 🙂

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...