Samsung

Pressbilder på Samsung Galaxy A7 (2018)

Inom kort kommer Samsung presentera sin första mobil med en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan; Galaxy A7 (2018).

Pressbilder har nyligen läckt ut på Samsung Galaxy A7 (2018) som visar att telefonen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan. På baksidan ser vi att telefonen kommer få tre kameror på baksidan samt en främre kamera.

Telefonen kommer få en infinity-display samt kommer bli tillgänglig i färgerna svart och blått.

Via SlashLeaks

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...