Varning; tanka inte hem betan av iOS 12.1 idag!

Annons

Mina kollegor på Teknikveckan  meddelade nyligen att Apple skickat ut betan av iOS 12.1 till företagets mobiltelefoner. 

Annons

Den här gången rör det sig inte om någon stabil beta utan precis tvärt om. Om man väljer att installera iOS 12.1 så kommer inte innehållet på telefonen hoppa över till en ny telefon (så länge den kör iOS 12.1).

Så om du bestämt dig för att slå till på en ny iPhone inom kort så rekommenderar jag inte att du installerar betan av iOS 12.1 på din iPhone idag då det kommer bli svårt att överföra innehållet från din gamla till din nya iPhone när det väl är dags.

 

Annons

Previous Post

Så här hoppas Ben Geskin att nästa års iPhones kommer se ut!

Next Post

Tech Spurt tar en titt på Xperia XZ3

Related Posts