Xperia XZ3 har en mycket dåligt placerad fingeravtrycksläsare

Sedan Sony presenterade Xperia XZ2 tycker jag att tillverkaren placerat fingeravtrycksläsaren på ett udda ställe.

Sony har gått ifrån att ha världens smartaste ställe att placera fingeravtrycksläsaren på till världens o smartaste ställe att placera den på. Fram till XZ2 placerade Sony fingeravtrycksläsaren på den högra långsidan på sina smartphones. Detta var den optimala placeringen av fingeravtrycksläsaren tyckte jag.

Från och med Xperia XZ2 har Sony däremot börjat placera fingeravtrycksläsaren på baksidan av sina mobiler. Att placera läsaren på baksidan är inget fel i sig, men Sony placerar läsaren riktigt lågt ner vilket gör att jag tror att kameralinsen är fingeravtrycksläsaren. Jag hoppas att Sony kan flytta upp fingeravtrycksläsaren något på sina framtida smartphones så att de blir enklare att hitta med fingret!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...