By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Assistent-skärm åker igenom FCC

3 min read

Den 9:e oktober kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya prylar!

Jag rapporterade för en tid sedan om en ny produkt från Google vid namn Smart Hub. Nu har den smarta skärmen åkt igenom FCC. FCC säger inte mycket om den smarta skärmen, men vi vet sedan tidigare att Home Hub kommer få en 7 tumsskärm samt stöd för Google Assistent.

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...