Lenovo Z5 Pro läcker

Inom kort ser det ut som att kinesiska Lenovo kommer hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Z5 Pro. Nu har telefonen läckt ut via bild och video, men det sägs även att man fått tag på specifikationerna till mobilen! 

Enligt källan kommer Lenovo Z5 Pro få en Full HD+ – upplöst 6,5 tumsskärm. Under huven sägs det att telefonen kommer få processorn Snapdragon 845 med 6/64, 8/128 eller 8/512 GB inbyggt minne. På baksidan sägs det att telefonen kommer få en primär 20 MP-kamera tillsammans med en sekundär 16 MP-kamera.

I övrigt sägs det att Lenovo Z5 Pro kommer få ett 4000 mAh-batteri och det udda formatet 19:14. Telefonen kommer med största sannolikhet köra Android 8.1 Oreo direkt från start!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...