HMD Global Nokia

Pressbild på Nokia 7.1 Plus

HMD Global kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya mellanklassaren Nokia 7.1 Plus. Nu har en pressbild läckt ut på mobilen! 

Bilden visar att Nokia 7.1 Plus kommer få en liten flärp på framsidan. Däremot ser det ut som att Nokia 7.1 Plus kommer få en rejäl kant under displayen. På baksidan ser det ut som att telefonen kommer få dubbla kameror tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

Nokia 7.1 Plus kommer få en Full HD+ – upplöst display tillsammans med processorn Snapdragon 710 med 64 GB inbyggt minne och 6 GB RAM.

Via MySmartPrice

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...