Varför har Pixel 3 XL en så stor flärp?

Den 9:e oktober kommer Google med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 3 XL. I det här inlägget tänkte jag berätta varför jag tror att Google utrustat telefonen med en så stor flärp.

Det kan bero på två saker där avancerad FaceID – teknik kan vara en av dessa. Varför? Det behövs mer elektronik i flärpen och alla telefoner som har avancerad FaceID (till exempel Apples telefoner) har stora flärpar. Men det är också möjligt att Pixel 3 XL fått en så djup flärp då telefonen kommer vara utrustad med dubbla främre högtalare, något ingen telefon med flärp kan erbjuda idag.

Vad är mest troligt? Ja, att Pixel 3 XL har stereohögtalare skulle jag tro!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...