4 GB RAM räcker inte i Xperia XZ3!

Många (inklusive mig själv) trodde att Sony Xperia XZ3 skulle skeppas med minst 6 GB RAM. När jag fick höra att så inte var fallet blev jag lite besviken över beslutet som Sony fattade. 

4 GB RAM i ett flaggskepp kanske räcker idag, imorgon och i övermorgon. Jag har generellt tänket; hur kommer det se ut och bli med saker i framtiden? Om jag inte skulle fått testa Xperia XZ3 så skulle jag aldrig köpa den själv på grund av en simpel anledning; mängden RAM. Jag vet att det är en hel del av er läsare som just nu tänker; “öh, det räcker ju gott med 4 GB RAM?!”.

Som jag redan nämnt så gäller det att tänka framåt. Just nu flyter Xperia XZ3 på utmärkt med 4 GB RAM, men vad kommer den låga mängden RAM innebära i framtiden? Jo, det kommer innebära att Sony inte kommer ha möjlighet att skicka ut lika många uppdateringar till Xperia XZ3 som till exempel Samsung kommer kunna göra till Galaxy Note 9 eller som OnePlus kommer kunna göra till OnePlus 6.

Jag hoppas innerligt att Sony tar till sig kritiken och utrustar uppföljaren till Xperia XZ3 med minst 6 GB RAM!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...