Google Nu görs om

Jag skrev här om dagen om att Google möjligtvis kunde komma att göra om Google Nu, eller i alla fall döpa om tjänsten till Discover. 

Under dagen har Google gjort om menyn för alternativ till vissa genom att byta ut hus-ikonen till en stjärn-ikon istället. Personen som fått upp den nya ikonen kör en betaversion av Google Nu och när jag kollar hur min Google Nu-skärm så ser allt ut som vanligt, något som betyder att hus-ikonen inte bytts ut mot någon annan ikon.

Google håller som sagt på att betatesta Discover, men den skarpa versionen av tjänsten lär vara ute inom kort. Det är oklart om det endast handlar om en namnändring eller om Discover innehåller några roliga nyheter!

ap_resize.jpg Via Android Police

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...