Google Assistent får stor uppdatering

Google har under dagen börjat skicka ut en ny, stor uppdatering till Google Assistent. Uppdateringen innehåller en hel del roliga och nya funktioner som jag tror kommer bli grymma! 

I den senaste upplagan av Google Assistent ska Google Maps bland annat intrigerats direkt in till Assistent där du ska kunna styra navigeringen dit du ska med hjälp av bara din röst. Google säger följande om att Maps intrigerats i Assistent:

 “The Assistant is coming to navigation in Google Maps later this summer, with a low visual profile so you can keep your hands on the wheel and your eyes on the road. You’ll be able to send text messages, play music and podcasts, and get information without leaving the navigation screen. For example, say “Hey Google, read me my messages” and you can get a summary of unread texts with the option to respond by voice.”

Utöver det har Google skickat ut en funktion så att du kan beställa mat med hjälp av rösten (och få den hemlevererad). Detta gäller dock bara i USA för stunden.

assistant-new-look

Via XDA

 

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...