Spekulation: därför säljer iPhone Xs och Xs Max dåligt i Sverige

Nu har det gått lite mer än ett dygn sedan Apple släppte sina nya flaggskepp iPhone Xs och Xs Max i Sverige. Är dessa mobiler företagets största floppar på väldigt länge?

Som jag skrev i ingressen så släpptes iPhone Xs och Xs Max i Sverige under gårdagen. När det kommer till Apples prylar så brukar de gå åt extremt fort när de finns att köpa. Så är inte fallet med iPhone Xs och Xs Max. När jag kollar Prisjakt så ser jag att i princip varje känd återförsäljare har iPhone Xs och Xs Max i lager, dessutom i samtliga konfigurationer.

Det finns två olika anledningar till att försäljningen av iPhone Xs och Xs Max ser ut att gå dåligt. Den ena anledningen är att Apple kan h tillverkat flera telefoner mot för tidigare år (så att de finns i lager) medans den andra anledningen till att telefonerna finns i lager kan bero på den stora summan Apple begär för mobilerna.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...