Apple

Apple: från sämst specifikationer till bäst specifikationer!

Sedan den första iPhonen släppte 2007 så har Apple sålt mycket bra. Företagets grymma förmåga att anpassa mjukvaran efter hårdvaran har varit ett vinnande koncept!

Det har länge pratats om att Apples prylar har sämre specifikationer mot flaggskeppen som kör Android. På senare tid känns det däremot som att Apple tagit sig i kragen och bötkaf utrusta sina nya telefoner med riktigt kraftfull prestanda.

Apples A12 Bionic-chipp är till exempel världens första mobilchipp som bygger på 7 nm. Det enda som saknas nu är mer RAM-minne men det är inte omöjligt att Apple kommer utrusta sina framtida smartphones med mera RAM i framtiden!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...