Mr.Mobile spanar in Samsung Galaxy Watch

Michael Fisher har nyligen släppt en video där han spanar in Samsung Galaxy Watch. Vad tycker han om Samsungs nya klocka? 

Samsung påstår bland annat att Galaxy Watch ska ha en batteritid på upp till 7 dagar. Detta säger Fisher stämmer om man knäpper av läget för att displayen ska vara aktiv hela tiden. Han gillar verkligen Galaxy Watch och vad han gillar specifikt får ni se i videon nedan!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...