Apple

Apple Watch Series 4 har upp till 20% mindre batteri mot föregångaren

Apple brukar inte vara förtjusta i att snacka om specifikationerna för batterier i deras produkter. Nu har något intressant gällande batteriet i Watch Series 4 sipprat ut!

Det har nu framkommit att Watch Series 4 (40 mm) har ett 19,7% mindre batteri mot föregångaren Watch Series 3 (38 mm). Apple Watch Series 4 (44 mm) har istället ett 16,5% mindre batteri mot föregångaren Watch Series 3 (42 mm).

Anledningen till att de ny klockorna har mindre batterier mot sina föregångare är antagligen för att Apples nya klockor är tunnare än de äldre modellerna. Trots det utlovar Apple fortfarande en batteritid på ”upp till 18 timmar”.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...