Android Google

Google Home till Sverige!

I mitten av augusti släpptes Google Assistent på svenska. Nu ser det ut som att Google är nära att ta nästa stora kliv.

Nu rapporterar en källa att Googles smarta högtalare, Google Home, Mini och Max, kommer släppas i Sverige innan årets slut. Det betyder också att Google är nära att skick ut Google Assistent till sina högtalare.

Google tror på en succé av Assistent-högtalare i Sverige och säger följande:

”Till sina partners har Google sagt att man räknar med att sälja en halv miljon på innan 2019 är slut”

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...