Hem Så här ser Nokia 7.1 Plus ut!

Den 4:e oktober kommer HMD Global troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Nokia 7.1 och Nokia 7.1 Plus. Nu har en ny bild tillsammans med specifikationer läckt ut på nätet! 

Av bilden att döma kommer Nokia 7.1 Plus få en flärp på framsidan tillsammans med en haka under displayen. På baksidan ser vi att enheten fått dubbla kameror tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

När det kommer till specifikationerna så kommer Nokia 7.1 Plus få en 6.1 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 710 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne eller 6 GB RAM med 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter som sagt två kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 13 MP-kamera. Eftersom HMD Global är kinesiska så har tillverkaren placerat en 20 MP-kamera på framsidan.

I övrigt kommer Nokia 7.1 Plus få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 3400 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo från start. HMD lär dock uppdatera mobilen till Android 9 Pie kort efter att man släppt telefonen på marknaden.

Via TENAA

 

Lämna ett svar