Ny bild på Huawei Mate 20 Pro dyker upp

Huawei kommer hålla ett event den 16:e oktober där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Mate 20 Pro. Nu har telefonen läckt ut på en ny bild! 

Vi kan se att Huawei Mate 20 Pro kommer få en stor flärp på framsidan. Det då Huawei satsat på att utrusta telefonen med avancerad 3D- teknik för upplåsning av enheten. Utöver det ser vi att mobilen fått en kant under displayen. Det innebär att Huawei inte gömt displayen under panelen utan att tillverkaren behövt kanten för displayen. Jag tycker det är synd att Huawei snålat på den detaljen med tanke på att Mate 20 Pro antagligen kommer kosta upp emot 10 000 kronor när den släpps på den svenska marknaden.

I övrigt ser vi att mobilen kommer få en display som är kurvad på bägge långsidor. På baksidan kommer mobilen få tre kameror tillsammans med en LED-blixt.

Annons
Sidan laddas...