Google Pixel

Pixel-telefoner får säkerhetsuppdateringen för oktober

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sina Pixel-mobiler som innehåller en trevlig nyhet för alla som drabbades av en bugg för Pixel 2 och Pixel 2 XL för inte länge sedan. 

För en tid sedan rapporterades det om att Pixel 2 och Pixel 2 XL inte nådde full laddkapacitet med den första versionen av Android 9 Pie installerat. Med den nya uppdateringen ska Google ha löst problemet. Som jag även nämner i rubriken ingår säkerhetsuppdateringen för oktober-månad.

I Pixel-serien är det Pixel, Pixel XL, Pixel 2 och Pixel 2 XL som fått uppdateringen.

Via AH

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...