LG

Här är det nya flaggskeppet LG V40 ThinQ

Featured Video Play Icon

LG har under natten till torsdagen hållit ett event där tillverkaren presenterat världens första mobil med fem kameror totalt. Det är just kamerorna som gör V40 ThinQ så speciell! 

LG V40 ThinQ har fått en 6,4 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Panelen är av OLED-typ. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter det tre kameror, en primär 12 MP-kamera samt en kamera för vidvinkelfoton (16 MP) tillsammans med zoomkamera (12 MP). På framsidan sitter en primär 8 MP-kamera med en sekundär 5 MP-kamera.

I övrigt har V40 ThinQ fått ett 3300 mAh-batteri, IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, trådlös  och Android 8.1 Oreo från start.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...