OnePlus förklarar vilken typ av fingeravtrycksläsare ”6T” kommer få

Ena grundaren av OnePlus, Pete Lau, har under dagen avslöjat vilken typ av fingeravtrycksläsare företagets kommande flaggskepp ”6T” kommer få samtidigt som man avslöjar varför 6T kommer få en läsare under displayen.

OnePlus 6T kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen av optisk typ. Lau förklarar att den kinesiska jätten var sugen på att implementera en fingeravtrycksläsare under displayen i OnePlus 6. Då läsaren var för liten struntade OnePlus i att implementera en läsare under displayen i OnePlus 6. Med tanke på att systerbolagen OPPO och Vivo implimenterat fingeravtrycksläsaren under displayen på många av sina enheter så känns det självklart att OnePlus också kommer göra det.

Via OnePlus

Bloggstatistik

  • 7 597 710 besök