Här är Nokia 7.1

HMD Global har under kvällen hållit ett event där tillverkaren presenterat den nya mellanklassaren Nokia 7.1. Vad har telefonen att erbjuda för spännande nyheter? 

Nokia 7.1 har fått en 5,84 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en flärp och en OLED-panel. Något som är intressant med displayen i Nokia 7.1 är att den kalibrerar färgtemperaturen efter omgivningen du befinner dig i. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636 med 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan har HMD placerat en 8 MP-kamera.

I övrigt har Nokia 7.1 fått ett 3060 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 baserat på Android One från start.

 

Annons
Sidan laddas...