Google Pixel

Full recension på Pixel 3 XL bekräftar det återstående frågetecknet!

Google kommer inom kort hålla ett event där man kommer presentera Pixel 3 och Pixel 3 XL. Det mesta har läckt ut kring mobilerna men det finns fortfarande ett frågetecken kring Pixel 3 XL som den här  recensionen rätar ut! 

Det har spekulerats om att Pixel 3 XL kommer få en 6,7 tumsskärm. Jag har däremot varit skeptisk till dessa uppgifter. Nu har det bekräftats att så inte är fallet utan att Pixel 3 XL kommer få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+-upplösning tillsammans med en OLED-panel.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 4/64 eller 4/128 GB inbyggt minne. Både Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer vara utrustade med stöd för trådlös laddning.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...