Apple

Så här ser höstens kommande iPad Pro ut!

Det sägs att Apple kommer hålla ett event senare i höst där man kommer visa upp nya iPads. Ni har en bild skapats som visar hur höstens kommande plattor kommer se ut!

Något som är nytt för höstens kommande plattor är att de har mindre ramar runt displayen mot tidigare iPads. Det sägs att den minst nya iPaden kommer få en 11 tumsskärm i samma format som den nuvarande iPad:en med en 10,5 tumsskärm (tack vare mindre ramar). Bägge plattor sägs få FaceID istället för TouchID. Dessutom kommer höstens iPads få 120 Hz-displayer.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...