By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Android 9.1 Pie kan snart vara här!

2 min read

Om två dagar kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ny hårdvara. Något säger mig också att Google kommer visa upp en förfanad version av Android Pie! 

Det speciella med Googles mobiler är att de är duktiga på att kombinera hårdvaran med mjukvaran. Android 9 Pie har nu funnits ute i några månader och det skulle inte förvåna mig om sökjätten kommer visa upp Android 9.1 Pie i samband med Pixel 3-lanseringen. Varför tror jag det? Bilder har läckt ut tidigare som visat att de nya telefonerna kommer få ett gränssnitt som ser annorlunda ut mot för Pixel 2-mobilerna som kör Android 9 Pie, därför tror jag som jag tror!

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...