OnePlus

Nya besked: imorgon publiceras lanseringsdatumet för OnePlus 6T (rykte)

Det sägs att OnePlus kommer hålla ett event den här månaden där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet OnePlus 6T. 

Jag skrev tidigare idag att OnePlus kunde komma att visa upp flaggskeppet OnePlus 6T under morgondagen. Vid lite funderande känns det ologiskt eftersom företaget antagligen skulle skickat ut en inbjudan innan man presenterat mobilen. Därför pekar allt på att OnePlus kommer skicka ut en inbjudan under morgondagen som man antagligen kommer hålla 17:e oktober.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...