Samsung försenar Android 9 Pie

Det har spekulerats mycket om att Samsung kommer skicka ut Android 9 Pie till sina enheter inom kort. Nu har det meddelats att du som äger en nyare Samsung kommer få vänta ett tag till på Pie. 

Samsung Frankrike meddelar att den Sydkoreanska jätten kommer börja skicka ut Android 9 Pie till sina enheter tidigast i januari 2019. Bilder har läckt ut på företagets gränssnitt Samsung Experience 10.0, men det ser alltså ut som att Samsung stött på trubbel i utvecklingen av Pie till företagets mobiler.

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...