Sony

Kan det här vara specifikationerna till Xperia XZ4?

Sony kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kan komma att visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ3.

Det sägs att Xperia XZ4 kommer få en 6,2 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Under huven sägs chippet Snapdragon 855 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få en primär 24 MP-kamera tillsammans med en sekundär 16 MP-kamera medans framsidan sägs prydas av en 24 MP-kamera. I övrigt sägs det att mobilen kommer få ett 4000 mAh-batteri och Android 9.1 Oreo från start.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...