Google Pixel Uncategorized

Kommer både Pixel 3 och Pixel 3 XL få Full HD+ – upplösning?

Det är under morgondagen Google kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 och Pixel 3 XL. Trots att det är nära inpå sprids många rykten kring mobilerna. Lite för många kanske så att man blir osäker på vad mobilerna egentligen har att erbjuda?

Nu säger en källa att Google Pixel 3 kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Det är inget anmärkningsvärt. Däremot säger samma källa att Pixel 3 XL kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Detta känns mindre troligt med tanke på att Pixel 2 XL har en Quad HD+ – upplöst display.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...