Samsung berättar mer om Android 9 Pie till sina telefoner

Det har sedan tidigare framkommit att Samsung kommer börja rulla ut Android 9 Pie tillsammans med det omdesignade gränssnittet Experience 10.0 i början av januari nästa år. 

Samsung har berättat att Android 9 Pie bland annat kommer föra med sig kameraförbättringar till enheterna som uppdateras. Utöver det ser det ut som att alla enheter som har stöd för dubbla SIM kommer kunna köra VoWiFi och VoLTE samtidigt, smidigt!

You might be interested in …

Samsung Galaxy Note 10 ser ut att få ett 3600 mAh-batteri

Samsung

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event den 7 augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Note 10-serien. Nu har nya uppgifter inkommit! Under gårdagen nämnde jag att Note 10 kommer få ett 3500 mAh-batteri. Dagens källa menar däremot att enheten kommer få ett 3600 mAh-batteri. Utöver det […]

Read More

Google Assistent bekräftas få en ny funktion i Pixel 4

Google Pixel

Det dök nyligen upp en spekulation om att Google Pixel 4 skulle få en ny funktion i form av ”Raise To Talk” som har med Google Assistent att göra. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!  Den här funktionen innebär att du kommer kunna lyfta upp din Google Pixel 4 eller 4 […]

Read More

Huawei P40 Pro kommer levereras med Android 10 enligt CEO, Richard Yu

Huawei

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event på vårkanten nästa år där tillverkaren kommer visa upp nya P40- serien. Nu har Huaweis CEO Richard Yu ställt upp i en intervju där han förklarar att Huawei P40- serien kommer med Android 10 ”men utan Googles tjänster”. Utöver det har han erkänt att Huawei […]

Read More