OnePlus

Förhandsboka OnePlus 6T och få Bullets Wireless på köpet

OnePlus kommer hålla ett event den 30 oktober där man kommer presentera det nya flaggskeppet OnePlus 6T. Nu har företaget avslöjat att man får en bra deal om man förhandsbokar mobilen! 

Det har nu framkommit att du som förhandsbokar en OnePlus 6T med Amazon kommer få ett par Bullets Wireless på köpet. Bilden visar att OnePlus 6T kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen, något som OnePlus anspelat på tidigare. Det är osäkert om erbjudandet kommer gälla på OnePlus egna hemsida.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...