Här är Pixel 3!

Utöver Pixel 3 har Google även visat upp Pixel 3 under dagen. Den här telefonen har fått en något mindre display mot Pixel 3 XL men har samtidigt mycket gemensamt med sitt större syskon! 

Google Pixel 3 har fått en 5,5 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9 med en OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en ensam 12,2 MP-kamera medans framsidan pryds av dubbla 8 MP-kameror.

I övrigt har Pixel 3 fått ett 3300 mAh-batteri, trådlös laddning, IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Jag meddelar om Pixel 3 kommer till Sverige och i sådana fall hur dyr den kommer bli. Telefonen har även fått främre stereohögtalare som ska vara 40% mer högljudda mot föregångarens främre högtalare.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...