Google presenterar Pixel 3 XL

Så var dagen här! Google har under eftermiddagen presenterat det nya flaggskeppet Pixel 3 XL. Vad har telefonen att erbjuda? Det kan ni ta reda på genom att läsa vidare! 

Google Pixel 3 XL har fått en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning i formatet 19:9 tillsammans med en OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 12,2 MP-kamera medans framsidan pryds av dubbla 8 MP-kameror.

I övrigt har mobilen fått ett 3430 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, stöd för trådlös laddning, IP68-klassning och Android 9 Pie från start. Om telefonen eventuellt blir tillgänglig i Sverige och i sådana fall till vilket pris meddelas senare!

Texten kan komma att korrigeras

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...