Därför designades nya Chromecast med enkelhet i minnet

Googles nya Chromecast (som tillverkaren presenterade under gårdagen) finns redan att köpa. Tillverkaren har nu publicerat ett blogginlägg där man beskriver hur man tänkte när man designade fjärde generationens Chromecast. 

Google säger i ett blogginlägg att fjärde generations Chromecast designades med enkelhet i minne. Den nya Chromecasten skiljer sig mot tidigare generationer av Chromecast genom att dels erbjuda en matt yta istället för en blank sådan, men till det yttre är den största nyheten att årets Chromecast kommer även kommer i vitt. Utöver det erbjuder den nya enheten nyheter i form av 60 bilder i sekunden i Full HD-upplösning.

Google Chromecast har ett mycket stilrent och enkelt utseende. Jag ser inte det som något negativt eftersom att prylen ska sitta under eller bredvid en TV, och därför är det bra att enheten inte sticker ut från andra detaljer. Det verkar vara precis så Google tänkt när man designat årets Chromecast.

Du som vill köpa en ny Chromecast kan med fördel ta en titt här!

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...