Google Home får ny funktion

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till samtliga Home-högtalare som underlättar för dig som lyssnar på nyheterna eller en podcast via din Google Home-högtalare!

I sökjättens nya uppdatering så kan du säga till Home-högtalaren antingen att rösten ska prata långsammare eller snabbare. Det är bara att säga till högtalaren om du vill att den ska prata långsammare eller snabbare. Om du vet i detalj hur fort du vill att rösten ska prata ska du kunna säga ”prata två gånger snabbare”.

Det här är en uppdatering som Google håller på att rulla ut och naturligtvis behöver Assistent få svenskt språkstöd innan dessa kommandon jag skrivit om ovan är möjliga att utföra. Google Assistent till Home-högtalare har premiär 24 oktober!

Via Google

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...