Xiaomi visar upp Mi Mix i 60 sekunder lång video

Xiaomi visade under gårdagen upp två smartphones, men en stack ut lite mer än den andra, nämligen Mi Mix som har en skärm som tar upp 91,3% av framsidan. Nu har Xiaomi gjort en video där man demonstrerar telefonen. 

I videon som är 60 sekunder lång visar Xiaomi upp hur Xiaomi Mi Mix ser ut designmässigt, med naturen som hjälp. När Xiaomi presenterade Mi Mix så var det förhoppningsvis inte bara jag som höjde på ögonbrynen över telefonens otroliga design. Telefonen tycker jag påminner om LG G2 när den kom, då G2:an också hade väldigt lite ram runt skärmen för sin tid.

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.