Close
Social profiles
Xiaomi visade under gårdagen upp två smartphones, men en stack ut lite mer än den andra, nämligen Mi Mix som har en skärm som tar upp 91,3% av framsidan. Nu har Xiaomi gjort en video där man demonstrerar telefonen. 

I videon som är 60 sekunder lång visar Xiaomi upp hur Xiaomi Mi Mix ser ut designmässigt, med naturen som hjälp. När Xiaomi presenterade Mi Mix så var det förhoppningsvis inte bara jag som höjde på ögonbrynen över telefonens otroliga design. Telefonen tycker jag påminner om LG G2 när den kom, då G2:an också hade väldigt lite ram runt skärmen för sin tid.

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

4 thoughts on “Xiaomi visar upp Mi Mix i 60 sekunder lång video”

Comments are closed.

Close
Annons
Sidan laddas...