Samsung har fortsatta problem

Sedan Samsung bestämde sig för att dra in Galaxy Note 7 och stoppa produktionen helt och hållet, har spekulationerna på en ersättare till  den olycksdrabbade telefonen varit många, Samsung går idag ut med hur planeringen faktiskt ser ut för Galaxy S8. 

Samsung har under kvällen gått ut med en nyhet som kommer göra flera Samsung fanboys besvikna. Det sades ett tag att Samsung skulle skjuta fram lanseringen av Galaxy S8, men så blir inte fallet, meddelar Samsung i ett pressmeddelande. Enligt de senaste källorna kommer Galaxy S8 presenteras den 26e februari nästa år.

Jag rapporterade i lördags om att Samsung presenterat en variant av S7 Edge i färgen som egentligen skulle bli “specialutgåvan” av Galaxy Note 7, Blue Coral. Färgen var tänkt att släppas till den 4e november i hemlandet, men nu meddelar Samsung att färgen blir försenad.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.