Close
Social profiles
Jag rapporterade i morse om att Huawei bjudit in till event man ska hålla den 3e november. Under eftermiddagen har man också släppt den första teaserbilden för telefonen, som i ärlighetens namn inte säger särskilt mycket. 

Det var inte 100% säkert i morse att Huawei faktiskt skulle visa upp en ny Mate-telefon. Däremot är det bekräftat att den kinesiska jätten ska visa upp en ny Mate, så med allra största sannolikhet är det Mate 9 det handlar om. Enligt tidigare källor kommer Mate 9 bli ett riktigt monster mesd bland annat Huaweis egenframtagna chipp Kirin 960 med en dubbel kamera på baksidan (20 och 12 megapixlar).
Är det bara jag som ser fram mot den 3e november? Lämna gärna en kommentar.

Bilden är lånad av Huawei

 
Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...