Advertisements

Huawei släpper ny teaser för Mate 20 och Mate 20 Pro

Lästid24 Sekunder

Den 16 oktober kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer presentera de nya mobilerna Mate 20 och Mate 20 Pro. Nu har man släppt en ny teaser inför lanseringen. 

Videon tyder på att Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro kommer få avancerade AI-funktioner som kommer lära sig hur du använder mobilen. Så om du till exempel ska skriva något så kommer mobilerna förhoppningsvis veta vilka dina vanligaste ord är efter att du använt mobilen under en period.

 

 

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/