Google Assistent får nya funktioner – men bara till Pixel-telefonerna

Google kommer inom kort börja skicka ut en ny uppdatering av Assistent – men bara till företagets Pixel-telefoner. 

En funktion kallar Google för “Call Screening”. Den här funktionen låter telefonen svara den som ringer upp. Med hjälp av AI kan telefonen sedan förstå och skriva upp vad som händer på andra änden. Den här funktionen kommer till första och andra generationens Pixlar i november.

En annan funktion Google introducerat är användning av Google Assistent direkt från låsskärmen. På samtliga telefoner som har Assistent tillgängligt behöver man låsa upp enheterna för att kunna snacka med Assistent, men med Pixel 3-telefonerna ska du kunna prata med Assistent även om enheterna är låsta. Det är i nuläget oklart om funktionen kommer till andra enheter med Google Assistent i framtiden då det helt enkelt återstår att se.

Via Google

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...