Razer har under natten hållit ett event där tillverkaren visat upp det nya flaggskeppet Razer Phone 2. Vad har mobilen att erbjuda för nyheter mot sin föregångare?  

Razer Phone 2 har fått en 5,7 tumsskärm med Quad HD-upplösning. Precis som föregångaren har Razer Phone 2 fått en 120 Hz-display i formatet 16:9 tillsammans med en LCD-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Jag tycker det är snålt av Razer att utrusta telefonen med bara 64 GB inbyggt minne (speciellt när det rör sig om ett flaggskepp), men förhoppningsvis klarar man sig på 64 GB inbyggt minne! På baksidan sitter dubbla 12 MP-kameror tillsammans med en RGB-logga som kan lysa upp i olika färger.

I övrigt har Razer Phone 2 fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad i av/på-knappen (på den högra långsidan), IP67-klassning, dubbla främre stereohögtalare och Android 8.1 Oreo från start. Det är oklart om telefonen kommer nå Sverige men med tanke på att Razer Phone kom hit via Tre är det inte heller omöjligt att Phone 2 även kommer hit via Tre.

Razer-Phone-2-prematurely-goes-up-for-pre-order-in-Italy-at-the-equivalent-of-1000.jpg