Huawei

Huawei Mate 20 Pro släpps 5 november, kostar 1149 dollar

Ryktena och läckorna kring Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro duggar just nu tätt. Nu har Roland Quandt avslöjat när Huawei kommer börja sälja mobilerna och hur mycket de kommer kosta! 

Quandt avslöjar att Mate 20 och Mate 20 Pro kommer ha säljpremiär 5 november. Däremot ska man kunna förhandsboka telefonerna från och med nästa tisdag. Samtidigt avslöjas det också att Mate 20 Pro kommer kosta 1149 dollar, vilket innebär att telefonen kommer vara den dyraste Huawei någonsin släppt på marknaden.

Via WinFuture

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...