OPPO

OPPO tar patent på snabb trådlös QI-laddning

De allra flesta telefoner laddar långsamt med trådlös laddning. Detta är något OPPO verkar vilja ändra på då tillverkaren ansökt om patent för en kraftfullare typ av trådlös laddning.

De flesta konkurrenterna som har telefoner som stödjer trådlös laddning har en kapacitet på 10 watt. Nu har OPPO ansökt om en trådlös laddningsteknik som ska stödja 15 watts trådlös laddning. Detta kan vara början på en ny smartphone-era där tillverkarna kan komma att slopa samtliga kontakter på framtida smartphones!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...